Мрii Думки Усвiдомлення

Катерина Жебровська
Мрії… Думки… Усвідомлення…
Легкість потужних потоків…
В Ирій дорога намолена…
Благословення Пророків…

Право осмислених задумів…
Вихід за грані і межі…
В Небі осяяні райдуги…
Сміхом зруйновані вежі…

Пам'ять крізь серце відроджена…
Виткане Світлом довкілля…
Мудрість Любов’ю примножена…
Долею свячені крила…

10.06.2021