Благодарность...

Виктор Симоненко 2
Тебя за то благодарю,
Что от души боготворю
Я ещё много натворю
С любовью вечность подарю. ...
Так вдячний я
Ти поруч є,
Як моя мрія і сім’я
Надія, молодість моя
В життя закохане твоє...

              19.06.21. S/V