Нашестя

Анатолий Таран 2
         ОбтЯжують ціни. Нашестя самО,
На хліб та на воду.
Куди ми кучмУємо? Чим живемО,
В ціні – з недорОду?

Отим, що над нами, з окрАдення душ,
Ні суду, ні кари:  
Вривають для себе не трУджений куш
І «гріють» Канари.  

Дивуюся лиху. Можливо і гріх...  
Ой, що ж воно буде?..  
Подохнуть собаки обАб;ч доріг,  
А потім і люди...
_______
Напружую м'язи. Увага... живу!!!  
ГамУючи спрАгу, як біль ножовУ.