Хуш истэн мон, аеп алулар...

Римма Сагадеева
Хатирэлэремне кабат уяталар
Сары чэчкэ, юкэ ислэре.
Юкэ чэчкэлэре мин,а якын алар,
Алар бит яшьлегем тослэре.

Юкэ агачлары сузсез шахит булды
Назлы сою, сагыну, коюгэ:
Хуш искэ уралып, кун,ел ташып тулды
«Мин яратам сине...», - диюгэ.

Юкэлэр чэчэктэ. Аларны куругэ
Акрынаеп калды адымым.
Бу сагыну тугел, э гомер утугэ
Тагын бер уфтанып алуым.

Юкэ чэчкэлэре хуш ис тараталар,
Нэфис алар, назлы сарылар...
Бу хатирэлэрем сагыш тугел. Алар
Хуш истэн мон,аеп алулар...

21 июнь, 2021 ел