До пекла

Анатолий Таран 2
            У Ради, розради – нема :
Почубились наче ті діти.
Чи з глУпу, чи з лишку ума,
Отримане – ніде подіти.

Податися за міражем?..
На Часі – до  пекла  ДорОга...
На сповідь, авжеж, з багажем!
Колись, повертатись до Бога.