Очраштылар кузлэр

Ямалеев Марс
Кузлэр. Очраштылар кузлэр.  Очкын сибеп,   йорэктэн.
Кун,лемдэ кабынды хислэр Мэххэбэтем  Син икэн!
Бер караштан  гашыйк булдым, Хэйран калдым  узен,э.
Яннарын,да  синен, бардым, Эйтэлмиче сузнедэ.

Инде купме тормыш утеп, Уйламадым хич кайчан!
Сою хисен татырмын дип Тэуге яшь чаклар сыман.
Эз вакытта  танышсакта, Нинди бэхетле коннэр!
Кун,елгэ уеп язылган. Назга кумелгэн тоннэр.

Сойгэн ярым, бэгрем , ж,аным! Мин сине яратамын!
Гомрем буе белгэн сыман Сине мин хис итэмен.
Аерылулар ничек   авыр. Сагну сагышы басты.
Ничек ж,аным булыйм  сабыр? Синсез  иркэм ямь качты.

Очраштырды безне язмыш, Барган тормыш юлында,
Чэчлэр комеш тос алсада, Син генэ  уйларымда !
(16.09.2017 г.)