Якби...

Эмма Иванова Избранное
Щось десь прогавили, щось десь забули,
щось не зробили, зрадили когось...
Якби вернутися в своє минуле -
змінити б там багато довелось!

Ми б виправили помилок багато,
крутилися б, неначе циркові,
щоб все залагодити!
                Та як знати -
чи не зробили б помилки нові?!

Емма Іванова.
24.06.2021р.