Ос ння музика

Лев Богданов
ОСІННЯ МУЗИКА
Лев Богданов

Знов осінні кружляють вальси
На мереживі ніжних мелодій,
І дощі витанцьовують танці
Під мотиви сумних рапсодій.

Листя жовте зриває з кленів,
Плаче осінь на повні груди,
Мов сумують віолончелі,
Легкий смуток панує всюди.

В океані блакитної тиші
Вітер хмари на крилах носить,
І картини щоденно пише
В різнобарвних кольорах осінь.

Ну а музика - знай собі ллється,
Наче ноти на землю сіє,
І схвильовано сердце б'ється
Наче мавка про щастя мріє.

Журавлі вилітають у Вирій,
В полонинах сурмлять трембіти
І вночі прохолодній синій
Розквітають зірки як квіти.

24.10.20 (Карпати)