Х-rays

Александр Ярошевский
оком накине
коли порожнеча
від темної пустки

зустріч немовби
з Х-rays й хто дививсь наскрізь
що приховаєш від нього?

красиве iззовні
вже з іншого світу

проїхали ні ще?
тут де що наскрізне

memento та й mori
чи more егеж?

но то й годі