Галинi Соколишин в День народження

Клавдия Дмитрив
Торкає музика душі,
Яку щоразу серцем пишеш,
Скрипкові й басові ключі
Ти наодинці не залишиш.

Але сьогодні знов тобі
Господня музика лунає,
Щоб ти не була у журбі –
Господь тебе благословляє.

Ангельська музика звучить,
Всі з Днем народження вітають,
Бо рік за роком все летить,
Вони птахами пролітають.

Букет усіх твоїх років,
Немов музичнеє намисто,
Життєву пісню хтось завів
Й співає нині урочисто.

Для тебе пісня ця звучить,
Вона для тебе лиш писалась,
Щоб в щасті все могла ти жить
І все життя щоб усміхалась.

То ж квітнуть квіти й лине спів
Й ще рік-акорд тобі додався,
Бо партитурою років
Всевишній сам розпоряджався.

25.06.2021 р.