Хочу на море

Тимофей Павлов 3
Всі поїхали на море,а мене ця скотиняка не відпускає.

Лето в разгаре,
Море не зовет,
А зовут корова,
куры,огород.

Манька не грустит,
Ну а я грущу,
Сяду под рябину
и онлайн включу
Заказала "Волны" -
вдруг, что пропущу.