про парафрази

Александр Ярошевский
парафраз з життя потоку збитих тез
висловлених іншим чином свій перес
пів життя зненацька просто так
тихий спів для небайдужих пустка знак
 
ієрогліф тихої любові
був. жив. мовив.
і кохав.
 
десь так

парафрази невимовного
зі своїм свої по своє до свого