хоча вже впали срiбнi роси

Ангелина Соломко
хоча вже  впали срібні роси,
і серце вже вогню не просить,
душа все та ж - ота, травнева,
така ж, заквітчано-червнева,
в дощах омита, пелюсткова,
зігріта променем Любові,
під вербами золотокосими.
      21.06.21