Сяй!

Анис Грэйс
А ти сяй!
У душі засвіти
Той яскравий любові вогонь.

Ти палай!
Та не спалюй мости,
А будуй через потиск долонь.

Зігрівай
Зледенілі серця,
Недовіру розтоплюй у них.

Зберігай
Свій вогонь до кінця
Серед хвиль ворожнечі та лих.

22.01.2019