Чому так любимо весну?

Анис Грэйс
Чому так любимо весну?
Бо прокидається від сну 
І оживає все довкола.

Чому так любимо весну? 
Бо радісну і голосну 
Співають пісню ліс і поле!

Чому так любимо весну, 
Барвисту, теплу, запашну? 
Бо криги смутку, болю тануть.

Чому так любимо весну, 
Її чекаємо одну? - 
Любов і ніжність розквітають...


13.04.2020