Iнший

Магдалена Милович
інший то лише інший
він не свійський
і не дикий

для тебе
близький чи далекий?

деякі інші,
що пішли далеко,
не перестали
бути близькими

і немає вже ярликів
для іншого,
сьогодні далекого

і чи помічаєш ти,
як зникає прірва
між колись далекими?
і то є велика радість,
бо ростуть мостики,
і нема тому цінників
і немає в тому осуду

інколи може світла печаль
і завжди тиха вдячність
бо ж завше є за шо
бо ж завше є краса
як не один з тих,
що вже пішли,
нам розповідав