Ми ще

Николай Иванович Мельник
Ми ще  не розуміли тоді все,
Казалося ті дні ще повернуться,
Не мріяли що десь нас занесе,
Що сльози із душі прольються.
....
Приспів:
Прийшло свято нам останнього дзвінка,
Назавжди він у пам'яті зостався,
Нам знань подарували на віка,
Наш з дитинством
 шлях тоді прощався.
....
За школою скучали по весні,
І поринали думкою в домівку,
Та часто поверталися у сні,
І гладили матусину голівку.
....
Великі полонили нас міста,
І перше і важливе тут кохання,
Далекі вже минули ті літа,
І до останнього дзвінка признання.
....
Моя пісня .