***

Ирина Куленюк
Охрипша і знов не почута —
Знайомий з дитинства мотив.
Смиренно лечу зіштовхнута,
В міріади годин самоти.
Ти чомусь мене не рятуєш,
Наче я тобі зовсім чужа.
Розумієш все, але не чуєш.
Навіть сталь проїдає іржа!
Мене ти чомусь не рятуєш.
За мене тобі не болить.
Мою надію краєш, шматуєш —
Твоя віддаленість думку в'язнить.

01.07.2021