До звершень

Клавдия Дмитрив
І знову «СОНЯШНИК», і знову зала ця,
Журі і сцена, кубки і дипломи,
Ще й сонячного дотик промінця,
Нові вершини і нові підйоми.

І хвилювання, й усмішки у всіх,
Ще й мрія і про злет і перемогу.
Хай конкурс принесе вам море втіх
І виведе на зоряну дорогу.

Тому до звершень заповітних мрій,
Нехай зірки запалює ця сцена,
А оплесків хай буде буревій
Й увагою вся зала полонена.

02.07.2021 р.