Огни Черкасс - укр

Анатолий Секретарев
Горби, дереза,
весельце в руці,
дніпровська сльоза
тече по щоці
у діда в човні,
і світять крізь час
юнацькі вогні
козацьких Черкас.

02.07.21

Подстрочник.

Холмы, дереза,
весельце в руке,
днепровская слеза
течет по щеке
у деда в челне,
и светят сквозь время
юношеские огни
козацких Черкас.