Стигл1 груш1

Лариса Перминова
Поспіли груші ніжні, соковиті.
Надкусиш – бризне смаковитим соком!
Ласкавим, щедрим сонечком зігріті,
Красуються то жовтим, то зеленим боком.
Їх дегустують бджоли і комахи –
Всім вистачить такої смакоти.
І діти, як не втомлені мурахи,
Під грушею снують до темноти.
І опустивши повні гілки долу,
Неначе уклонившись до землі.
Старенька груша звала всіх до столу,
Щоб частувалися дорослі і малі.

06.08.2020