Сумую за тобою

Таисия Шашилкина
Я сумую за тобою в ці спекотні дні...
Знаєш, моє серце рветься
В нашій тишині...

По мені, як лезом вени, все твоє життя...
Та я вдячна, що є щастя -
Наші почуття.

По мені, як доторк вітру, лагідні слова...
Хай твою омиє душу
Крихітна сльоза.

Я  сумую за тобою. Боже, не тремти,
Ти, моя душа примхлива.
Там, де я, там ти.