Дашо, мое Ти е - мариво...

Афанасий Вержак
Дашо, мое Ти е - мариво
В протязi десятилiть,
З магми бажань моiх вариво,
В серцi горiти, не тлiть!

Радiсть моя божевiлля,
Котрому рiдна до слiз,
В темному лiсi днiв гiлля,
До Твоiх губ – не дорiс …

Темiнь моя Ти й свiтанок,
П*янi моi забаганки,
Мiй Кама-Сутри Ти танок,
Жах слiв слiпоi циганки …

Може Тебе й не було –
Просто я  марив в опiках?!
Дзвiном лиш серце гуло
В хвилях абсенту, мов в лiках –
Все я топив, що було …

02.07.21г       17:35;        М «Кантемировская»  i