Купальська н ч

Людмила Прилуцкая
Там де ясени впритул до хати,
Там де спіють яблука в саду,
Край криниці буду я чекати,
І на хвильку в хату не зайду.

Там де ходять "Охи" під тинами,
Де старенька призьба в чебрецях буде світла тиша поміж нами,
Буде світле сяйво у очах...

Буде вечір тихо сюркотати
В теплих травах підганяти сон,
Будуть тіні в вікна заглядати...
І ходити " мавки" край віко'н..

Я твоєї посмішки отруту
Поцілунком питиму вночі...
Вітер у вікні гойдає руту,
По кутках сторо'жа - рогачі...

Сон злетить на вії наче пташка,
Буду милуватись як ти спиш,
І старенький комин диха тяжко,
І ховає їжаків спориш....

У купальську ніч піду до річки
Папороті квітку віднайти,
Тільки ти ще спи коханий трішки,
Тільки поряд будь зі мною ти...

6.07.21