Цнота Укр

Александр Шевченко 62
Присвячено "невинной" девушке...

Цнота.

Ти так пишалась, що цнотлива,
Бо вже давно твої подруги,
По тім не мали зовсім туги -
Тож маєш бути ти щаслива...

Та у житті так не буває,
Щоб лише за одну невинність -
Отримати від Бога милість,
Бо Він безгрішних теж карає...

Якщо б не берегла ти цноту -
То й насолод більше б пізнала,
В житті, якого так мало,
Бо далі - дім, сім'я, робота...

07-07-2021