Так швидко лине час...

Валентина Коц
Так швидко лине час, та дні
Спішать кудись - нас не питають.
А ми неначе уві сні -
Життя лиш мить, літа злітають.

Мій Ісус, втомилась я
Від боротьби з самой собою.
Потрібна так рука Твоя...
Потрібно бути лиш з Тобою...

Тоді перемагає дух
Скорботи всі та всі печалі.
Й мелодію вже ловить слух,
Що кличе рухатися далі.

Ти моя ПІСНЯ, мій Ісус!
Ти моє ЩАСТЯ та НАТХНЕННЯ!
До Тебе кличу та молюсь
В своїм бурхливім сьогоденні.

Лікуєш рани серця Ти,
Як іншим не залікувати...
Ти розпач мій давно простив
І дав до неба зір підняти.