Життя-буття

Ицхак Скородинский
Чому мені здається...
Що?
Що не померла ти.
 
Закрию очі, ось ти.
Близько, близько…
Губами по щоці проводиш,
і!!!
І жадібно так, дихаєш...

Ось, тільки…

Так!

Начебто париш.
Тремтячи тілом,
танеш,
танеш,
танеш.

І, серце роз'ятривши,
вивільняеш…
Свідомість вивільняеш ти мою,
задля буття на цьому світі...

У безщасті дожування.