Ти тiкаeш у нiч

Бондаренко Михаил
Ти тікаєш у ніч

Знаю знову прийдеш,
Коли вітер скажений,
Заховає зірки.
Ти ввірвешся у сон,
Усі рани загоїш,
І на мить коли сльози
Упадуть на підлогу.
Ти пурхнеш у вікно,
Наче дивна голубка,
Опікаючи серце,
Пекельним вогнем.