Не втичеш ти вiд землi

Бондаренко Михаил
Не втичеш ти від землі

Не втичеш ти від землі,
Які б ти крила не зробив,
Земля тебе притягне знову,
Але боїшся не падіння,
А вічного життя у муках,
Чекання смерті за вікном.
А краще рухнути додолу,
Як божевільний промайнути,
Щоб може хтось скаже про тебе,
Що жив ти вільно як хотів.
Ось знову кличе сильний вітер,
Здіймає зломлене крило,
Він упаде, щоб знову встати,
Щоб знов дивитись на зірки.