З персональним днем петра! , або блажен, хто в ру

Петр Голубков
Мене вітають: «З  Петра й Павла*!»…
Навряд чи я це заслужив,
Бо Павла - поруч я не ставлю,
Хоча життя, вважай, прожив…

Проте, вітання – все ж приймаю…
Вітання – що це – мішура!..
Та сам себе – поздоровляю
Я  з персональним Днем Петра!..
А мрії всі - нехай  збуваються,
Коли ті, хто блаженні, «каються»…
-------------------------------------------------------