Павлу

Наталья Родецкая
Будь обережнішим, Павло, надалі,
Іди до переможного шляхУ,
То ж нагороди будуть та медалі,
Як що ти не стрибатимеш з дахУ.

Напарниці на тебе зазіхають,
Чекають на почеснії місця,
Бо ти спроможний і вони це знають,
А милиці тобі не до лиця!

Павлу бажаю успіхів заХМАРних,
Щоб він життю насамперед радів,
Дівчат дотепних, незаміжніх, гарних,
Щоб їх постійно і нестримно хтів! 

Павлові зичу, щоб позбувся вади,
Та переміг в запеклій боротьбі,
Одужав швидше, а свої поради,
Хай залишає краще при собі. (happy)