Роберт Геррик. N-167 Христовы слова на кресте Боже

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-167) Христовы слова на кресте: Боже мой! Боже мой!

Христос пред смертью вопль истогнул вдруг,
Что Богом был оставлен Он средь мук;
Не видел в час ужасного страданья
Он ни луча от Божьего сиянья.


Robert Herrick
167. Christs words on the Crosse, My God, My God
 
Christ, when He hung the dreadfull Crosse upon,
Had (as it were) a Dereliction;
In this regard, in those great terrors He
Had no one Beame from Gods sweet Majestie.