Слово

Валентина Островська
Слово.
Кожне слово має  своє ім’я, так як людина і наповнене  тією  силою,  яке має значення.  В ментальному просторі воно є певним енергетичним резервуаром і його завдання впливати на дію людини яка вживає це слово таким чином, щоб воно було правдивим. В ньому енергії знань та життя всіх людей і значення незмінне.   
Кожен винахідник або вчений маючи певний напрямок, тобто основне завдання праці, скаже, що його вели якісь сили, це сили слів. Мене спіткала така ж доля, коли працювала над пошуком першопричин хвороби у людини, використовуючи прилад «Гравітон». Якщо люди говорять, що них веде Бог, або ще якась сила, то вони просто не знають, що базові слова, які людина має на меті і формує не тільки саму працю, а й вібрації людини починають відповідати  слову, або групі слів, над якими людина мислить. Адже думка має силу і сила ця проникає в  слово, стається взаємодія, а так як слово сильніше за людину, то воно її правильно націлює.
Як же виглядає резервуар слова?
Це ментальна рухома енергетична субстанція, яка є всюди, де вживається слово. Тому мова має значення, це силове поле, як щит з набору слів які використовуються групою людей. Я колись писала, як погано впливають слова «паразити», мається на увазі матюки чи то прокльони. Вони як правило темно - синього кольору або чорного. В Українській мові слова чисті, світлі, тому народжується світло над Україною, а слова іншомовного значення, якими частіше всього користується  населення з домішками слів ненормативної лексики, покривають територію чорним туманом, а це означає, що самі собі закривають потенціал для розвитку. 
Хвороби також діють через слово, а в ньому є страх та біль, тому потрібно бути обережними з діагнозом, і не варто повсякденно вживати їх. Вони як правило всі чорного кольору, та мають вагу і можливість підпорядковувати людину під ознаки і з часом людина може захворіти.
Кожне слово має значення і силу енергетичну яка проникає через повітря в дихальні шляхи, тому страх є руйнівною силою, а слідом через отвір в тілі, бо людина боїться серцем проникають хвороби.
Не варто засмічувати особистий простір негативного характеру словами, адже першими, хто потрапляє під удар це діти. Налякала вас трішки, страшніше бачити як воно проникає в тіло і формує хвороби з часом і не мати можливості протистояти. Раніше про це не писала, бо не бажала лякати своїх читачів, а зараз є вихід і ним може скористатися кожен, це Символи. Про них є публікації і вони в вільному доступі на ютуб каналі.
Систему центрів для урівноваження та оздоровлення з допомогою приладу для масажу сухожилля, фасцій, суглобів  «Дотик» я отримувала таким чином, адже бажання бути здоровим є також вагомим.