Усе що цiнимо i любимо

Бондаренко Михаил
Усе що цінимо і любимо

На стінах пишуть,
Я люблю, люблю!
А чи правдиві ці слова,
Які від серця, а чи в злобі,
Не тішать душу, а гнітять.
І ти шукаєш вихід з тіні,
Навколо змова і печаль,
Як довіряти і любити,
Коли навколо йде війна.
Не малювати, а віддати
Усе що цінимо і любимо,
На осуд люду.
І не жалкуючи упасти,
Життя ратуючи другим,
Почути сміх серед братів,
І не в прокляттях відійти,
У світ, де править щастя.