Возик став

Татьяна Бут-Бурнукина
 
По дорозі, скрип та скрип,
Їде возом дід Архип.
Дід дрімає, віз скрипить,
Час худобі воду пить,
Та й з дороги – прямо в став
Віл забрів, а возик став,
П’є водицю віл, а в возі
Дід прокинутись не в змозі.