Охання кохання

Ицхак Скородинский
От...
Ції охання кохання
не є спроможністю признати,
що...
Що?!

Що я, в душі твоїй - жага.

А всі зітхання та дзюрчання,
лише повітря колихання,
вистава, бенефіс, пурга.