Ми якось дивно живем

Иван Савинець
Ми якось дивно живем.
Вівці щасливіше!
В них тільки пастух, поле, трава, ну і ніж ще.
І немає ніяких турбот та проблем.

Ніхто з кучерявих не думає як вижити,
прокормити сім'ю і поставити на ноги дітей.
Не задумується про честь, свободу і як далі жити.
Їх головах пусто. Немає ідей!

Вони давно звикли до рутини.
І дні йдуть як по конвеєрі, копіями.
Ну, а людина... А що у людини?
Колонія ми!