Заблукав я сам сво х думках

Иван Савинець
Заблукав я сам і своїх думках
Перелазив я багато тих чагарників
Хто я є? Чому в мені цей страх?
Як позбутися цього і стати тим ким я хотів

Вже давно закрилися останні двері
Я ввійшов в них і мав би розпочати все
Але шлях свій не продумав на папері
Чи в житті яке мене несе.

І це насправді дивне відчуття.
Йти по шляху який ти не відчуваєш.
Але бачу я свій успіх у чужих очах.
Чого ти стоїш, - вони кажуть, чого ти зволікаєш?