Козаку по косяку!

Шишикин Александр
Конопельки насіяла мати,
У моїм коноплянім саду.
Та й навчила п’ятку забивати,
Я курну і у ганджі впаду.

Всюди буйно квітне коноплина,
Радіє легалайзу вся країна.
З вівчарем в садочку в тихому куточку,
Дме дівчина дме.

Хвала що є земельний ринок,
Продали пай, купили план.
- Це Слава й Незалежність сину!
Сказав мені під кайфом пан.

Ото вже радість для громади,
І оселедець зплівся в дред.
Димить ОП й Верховна Рада,
І всякий-різний комітет.

Давайте більше нам свободи,
Давайте кокс і героїн !!!
Це ж демонкратія народе!
То ж владі до землі уклін.

Садок вишневий коло хати,
Кому ті вишні треба, га?
Не вміє вишня так вставляти,
Щоб аж задригалась нога.

©Шишикін Олександр.
Вірші про політику. Глибоко. Іронічно. https://t.me/politikstih