Первый стих из цикла 1000 стихов о пустоте

Олег Кит
Я дивився в кіно із кіно про кіно
Що саме про стани розуму
Які мінливо мерехтять
Як крила метелика
Над лампою що мерехтить
Створюючи кадри
Які теж мерехтіння пустоти