Нема нiяких купiдонiв

Бондаренко Михаил
Нема ніяких купідонів

Нема ніяких купідонів,
Любити треба без зусиль,
У просторі, де мир і спокій,
Всі стріли попадуть у ціль.

Але якщо на серці рана,
Весь світ у крові і сльозах,
То гинуть мрії і надія,
Схилилась мертва між канав.

І ти здіймаєшся між горя,
Як врятувати білий світ,
Коли навколо сморід, яма,
Глибока ненависть сліпа.

Черпає гнів, товче і жалить,
Весь час в принижені живе,
Усі чекають купідона,
Що серце до небес знесе.