Пасочка

Ева Шер
Як спече матуся вдома
Дуже солоденьку
Для своїй маленькой доні
Пасочку маленьку.

Ії донечка прикрасить
Хрестиком та сонцем.
Та поставить до світанку
На своє віконце.

А як встане рано вранці
Сонце золотеньке,
Піде донечка до храму
С пасочкой маленькой.