Веснянка

Ева Шер
Прийди, прийди весно красна,
Прикрашай наш рідний край.
Принеси веснянок рясних
Нам на гарний урожай.

Принеси нам ясне сонце,
Довгий день нам принеси,
А ще всім на добрий настрій
Кришталевої роси.

Хай течуть великі води,
Та змивають сум зими,
Щоб пішли ми хороводом
На зелені килими.