Це на рад сть

Николай Иванович Мельник
Це на радість чи щастя мені,
 Я не можу до тебе звертатись,
І приховувати  те вдалині,
І с тобою навіки прощатись.
....
Приспів:
Незважаючи на все я живу,
Щоб все це в собі збагнути,
Без тебе я не проживу,
Щоб долю всю пригнути.
....
Незважаючи на те що
 пройшло,
Наше кохання живе у мріях, Нагадує мені що відійшо,
Десь далеко десь за обрії.
....
Не прощу тієї згадки,
Що залишила мене без прав,
Тепер у серці  живуть догадки,
І крутий той в душі грав .
.....
Моя пісня.