По-любасу

Доктор Эф
Я приходю по-любасу -
Інших розкладів нема.
Є горілка, є ковбаси,
Є путьове «сінема».
І тим більше – нічь, субота,
Дощ на вулиці дрізчить.
Зрозуміло, що охота,
Трохи горло промочить!

Приспів:

Гопа-гопа гоп-па-па
Є на думці в козака,
З ким такого не бувало,
Дати добре гопака.
В небо соколом злетіти,
Не сидіти, як курча,
Бо того ніде не діти,
Це приваблює дівчат.

Зрозуміло, то є добре -
Ніч попереду, дощить,
Катастрофа, з цим я згодна,
Треба горло промочить.
«Вері гуд», та вже зізнаюсь -
Я не проти гопака,
Але дуже сподіваюсь
Я на совість козака.