Так схожа

Ицхак Скородинский
Як до серця самого пройме,
то руками сплесну
і,
зітхнувши полегшено,
почервонію,
хупавою ставши
даремно ...

І...
Однісіньку
мою
онучечку,
та хоч неждано,
попити чайку,
зазову.
Поцілую в верхівку,
ніжно, ніжно до грудей,
як я це роблю повсякчасно,
її
пригорну,
щоб не бачила сліз ...

І ...

О Боже…
О Боже!
З кожним роком, все більше і більше...
До чого ж ти так схожа...
Для чого ж,
для чого,
для...

Ти ніколи, ніколи її не побачиш, байбаче.