Жар-птиця

Виктория Гребенюк Роженкова
В твоїх руках була жар-птиця,
Але ти був сліпий,як кріт...
Тепер вона тобі лиш сниться,
І вуст її рожевий цвіт.

Але тепер усе до біса,
Вона себе любити варта...
Брехні огидної завіса,
Тобі аукнеться вже завтра...

Ти не шукай її опісля,
І марно часу теж не гай...
Вона пішла,а слідом пісня
,,Мене забудь і не кохай,,
25 07 2021 р
Вікторія Г Р