Доля квартиранта

Владимир Шеврон
В такі дні, Я молився Олі
в такі випадки - Я запалював свічу
Грози рідіють, тіло тліє, пилюка не пахне вже і не літа:
втомлена до втомленого душею припадає

в такі вечори Я писав депресняшки,
про мене в Глуховах розписували блог
в такі вечори мій тотем хихоче,
хихоче з Оллями, вогнями, злими дітьми
і ми з ними були та виодужали

злі дорослі

прибирання вже сміється з мене
хизує рожами чистота
акуратність призира
вічливість... а вічливість в лоб в'їбла
вечір виносить сміття
не виносить лиш квартиранта

2021-07-25