All my loving by Beatles The

Михаил Денисов Вологда
Close your eyes and I'll kiss you, tomorrow I'll miss you.
Remember I'll always be true.
And then while I'm away, I'll write home every day,
And I'll send all my loving to you.

I'll pretend that I'm kissing the lips I am missing,
And hope that my dreams will come true.
And then while I'm away, I'll write home every day,
And I'll send all my loving to you.

All my loving, I will send to you,
All my loving, darling, I'll be true.



,Баю бай чмоки Зая завтра я улетаю
И позволь верности дать обет
Я тебя не забуду
Каждый день в письмах буду
Посылать всю любовь свою тебе

Так безумно желаю
Губ тех что покидаю
Верю счастье ждёт нас в судьбе
Я тебя не забуду
Каждый день в письмах буду
Посылать всю любовь свою тебе

Всю любовь пошлю тебе свою
Всю любовь любимая маю...