Наснилося чомусь дитинство, мама

Владимир Багарт
Наснилося чомусь дитинство, мама
Парного запах молока
І дзвонів дзвін старого храму
І мене пестяча рука.

Мій перший крок вже був позаду
За допомогою її рук
Але далеко ще до саду
І, Слава Богу, до розлук

Траплялися дива навколо
У дивину був кожен звук
Шкода, що маму вже ніколи
До собі не притисне онук